Categorieën
Nieuws

Nagelsalon Alphen aan den Rijn – nagels-beauty-byhan.nl

Bent u op zoek naar een eersteklas nagelsalon in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder dan nails-beauty-byhan.nl! Bij ons kunt u terecht voor al uw nagelverzorging. Ons team van deskundige en ervaren nageltechnici zet zich in om u de best mogelijke service te bieden, zodat u onze salon verlaat met een verwend en tevreden gevoel. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige manicure, een prachtige set acrylnagels of een ontspannende pedicure, wij hebben alles in huis. Bij nails-beauty-byhan.com zijn we trots op het gebruik van alleen hoogwaardige producten en het bijhouden van de nieuwste nageltrends en -technieken. Ons doel is om de natuurlijke schoonheid van uw nagels te benadrukken terwijl u geniet van een ontspannende en plezierige ervaring. Neem geen genoegen met minder dan het beste als het gaat om uw nagelverzorging. Bezoek nails-beauty-byhan.com vandaag nog en laat ons voor al uw nagelbehoeften zorgen.

Waarom kiezen voor nails-beauty-byhan.nl voor nagelsalon diensten in Alphen aan den Rijn?

Als u op zoek bent naar een nagelsalon in Alphen aan den Rijn, zijn er tal van opties beschikbaar. Dus waarom zou u kiezen voor nails-beauty-byhan.nl? Het antwoord is simpel: wij bieden een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, ervaring en klantenservice. Onze nageltechnici zijn stuk voor stuk hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring in de branche. Ze zijn gepassioneerd over wat ze doen en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Bij nails-beauty-byhan.nl staan we bekend om onze aandacht voor detail, hygiëne en het gebruik van hoogwaardige producten. We begrijpen dat uw nagels een belangrijk onderdeel zijn van uw uiterlijk en zelfvertrouwen, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u met prachtige nagels onze salon verlaat. Daarnaast hechten we veel waarde aan klantenservice en streven we ernaar om elke klant een ontspannende en plezierige ervaring te bieden. Bij nails-beauty-byhan.nl bent u in goede handen.

Diensten aangeboden bij nails-beauty-byhan.nl

Bij nails-beauty-byhan.nl bieden we een breed scala aan nageldiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke manicure, een modieuze pedicure of zelfs nagelverlengingen, wij hebben u gedekt. Onze ervaren nageltechnici zijn gespecialiseerd in verschillende technieken, waaronder acrylnagels, gelnagels, shellac en nog veel meer. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde nagelbehandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Onze nageltechnici zullen met u samenwerken om het gewenste resultaat te bereiken en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw nagels. Daarnaast bieden we ook nagelverzorgingsadvies en tips om u te helpen uw nagels gezond en sterk te houden. Bij nails-beauty-byhan.nl streven we ernaar om u de best mogelijke service en resultaten te bieden.

Tips en trucs voor nagelverzorging

Naast het bezoeken van een professionele nagelsalon is het belangrijk om ook thuis goede zorg voor uw nagels te dragen. Hier zijn enkele tips en trucs om uw nagels gezond en sterk te houden:

  1. Houd uw nagels schoon en droog: Het is belangrijk om uw nagels regelmatig te wassen en goed te drogen om de groei van bacteriën te voorkomen.
  2. Hydrateer uw nagels en nagelriemen: Gebruik regelmatig nagelriemolie om uw nagels en nagelriemen gehydrateerd te houden en scheuren te voorkomen.
  3. Vermijd agressieve chemicaliën: Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en chemicaliën die uw nagels kunnen beschadigen.
  4. Draag handschoenen bij huishoudelijke taken: Bescherm uw nagels tegen beschadiging door handschoenen te dragen bij het doen van huishoudelijke taken zoals schoonmaken of afwassen.
  5. Gebruik een nagelverharder: Als uw nagels zwak zijn, kunt u een nagelverharder gebruiken om ze sterker te maken.

Door regelmatig goede zorg voor uw nagels te dragen, kunt u ervoor zorgen dat ze gezond en sterk blijven en er altijd op hun best uitzien.

Trending nageldesigns bij nails-beauty-byhan.nl

Bij nails-beauty-byhan.nl zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste nageltrends en -designs. Of u nu op zoek bent naar een klassieke French manicure, een trendy ombre-effect of zelfs opvallende nail art, wij hebben de expertise en creativiteit om aan al uw wensen te voldoen. Onze nageltechnici zijn bekwaam in het creëren van prachtige nageldesigns die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. We werken met een breed scala aan kleuren, patronen en decoraties om unieke en opvallende nagelontwerpen te creëren. Of u nu een speciale gelegenheid heeft of gewoon uw nagels wilt verwennen, bij nails-beauty-byhan.nl kunt u rekenen op geweldige nageldesigns die indruk zullen maken.

Getuigenissen van tevreden klanten

Bij nails-beauty-byhan.nl streven we ernaar om elke klant tevreden te stellen. Hier zijn enkele getuigenissen van onze tevreden klanten:

  • “Ik ben altijd erg tevreden met de service en kwaliteit bij nails-beauty-byhan.nl. Mijn nagels zien er altijd prachtig uit!” – Anna
  • “De nageltechnici bij nails-beauty-byhan.nl zijn echt getalenteerd. Ze begrijpen precies wat ik wil en leveren altijd geweldige resultaten.” – Lisa
  • “Ik heb nog nooit zo’n ontspannende nagelervaring gehad. Bij nails-beauty-byhan.nl voel ik me altijd verwend en verzorgd.” – Sarah

Bij nails-beauty-byhan.nl doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze service en resultaten. We streven ernaar om een ontspannende en plezierige ervaring te bieden die u met prachtige nagels achterlaat.

Hoe een afspraak maken bij nails-beauty-byhan.nl?

Het maken van een afspraak bij nails-beauty-byhan.nl is eenvoudig en handig. U kunt online een afspraak maken door naar onze website te gaan en het afspraakformulier in te vullen. Hier kunt u uw gewenste datum, tijd en dienst selecteren. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Bij nails-beauty-byhan.nl streven we ernaar om u een naadloze en stressvrije ervaring te bieden, vanaf het moment dat u een afspraak maakt tot het moment dat u onze salon verlaat met prachtige nagels.

Promoties en kortingen bij nails-beauty-byhan.nl

Bij nails-beauty-byhan.nl willen we onze klanten belonen voor hun loyaliteit. Daarom bieden we regelmatig promoties en kortingen aan. Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanbiedingen. Of het nu gaat om een korting op een manicure, een gratis nagelbehandeling bij aankoop van een pedicure of andere speciale aanbiedingen, we hebben altijd iets speciaals voor onze klanten. Bij nails-beauty-byhan.nl geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan, en we streven ernaar om onze klanten te voorzien van geweldige aanbiedingen die hen helpen om prachtige nagels te krijgen zonder de bank te breken.

Het team achter nails-beauty-byhan.nl

Bij nails-beauty-byhan.nl hebben we een geweldig team van getalenteerde en gepassioneerde nageltechnici. Ons team is hoogopgeleid en heeft jarenlange ervaring in de nagelindustrie. We zijn allemaal gepassioneerd over nagelverzorging en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Bij nails-beauty-byhan.nl hechten we veel waarde aan teamwork, professionaliteit en klantenservice. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke klant de best mogelijke service en resultaten krijgt. Onze nageltechnici blijven ook voortdurend op de hoogte van de nieuwste nageltrends en -technieken om ervoor te zorgen dat we altijd up-to-date zijn en onze klanten kunnen voorzien van de nieuwste en beste nagelbehandelingen. Bij nails-beauty-byhan.nl kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

nails-beauty-byhan.nl

Bij nails-beauty-byhan.nl begrijpen we dat uw nagels een belangrijk onderdeel zijn van uw uiterlijk en zelfvertrouwen. Daarom streven we ernaar om u de best mogelijke service en resultaten te bieden. Ons team van deskundige en ervaren nageltechnici is toegewijd om aan al uw nagelbehoeften te voldoen, of u nu een eenvoudige manicure, een prachtige set acrylnagels of een ontspannende pedicure wilt. Bij nails-beauty-byhan.nl werken we alleen met hoogwaardige producten en blijven we up-to-date met de nieuwste nageltrends en -technieken. Ons doel is om de natuurlijke schoonheid van uw nagels te benadrukken en u een ontspannende en plezierige ervaring te bieden. Wacht niet langer, bezoek nails-beauty-byhan.nl vandaag nog en laat ons voor al uw nagelbehoeften zorgen. U verdient alleen het beste!

Categorieën
Vervoer

Elektrische driewielscooters in alle vormen

Het gebruikmaken van elektrische driewielscooters kan erg aantrekkelijk zijn wanneer je mindervalide bent, maar wel goed mobiel wil blijven. Dankzij de stabiele ligging, is het goed mogelijk om er gemakkelijk de weg mee op te gaan. Dit is natuurlijk slechts één van de vele voordelen die er te noemen zijn als het om dit soort modellen gaat. Zo rijden ze bijvoorbeeld ook gemakkelijker en beter. Dit weegt natuurlijk ook mee wanneer je gaat kiezen. Het is leuk om de positieve kanten er eens verder uit te lichten. Dit geeft een goed beeld van de vele mogelijkheden.

Advies van de expert inwinnen
Een goed manier om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, is door de scooter te kopen bij een echte specialist. De veel mogelijkheden die hebt als het gaat om elektrische driewielscooters komen goed tot uiting bij een echte expert zoals Fast & Furious Scooterzaak. Juist ook omdat de kennis van de medewerkers op dit gebied heel groot is. Dit brengt dus een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Alle reden om daar dus gebruik van te maken wanneer je een goed model gaat zoeken. Dat maakt het juist ook een goede keuze.

De verschillen tussen de driewielscooters
Er is natuurlijk niet maar één driewielscooter die elektrisch is op de markt. Er zijn een aantal opties in de scooterzaak te vinden. Dat betekent dus ook dat het slim is om te bekijken wat de verschillen tussen de modellen zijn en welke mogelijkheden je daarmee hebt. Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar kleurmogelijkheden of naar speciale afwerking of leuke accessoires die te krijgen zijn. Dit zijn allemaal zaken die meespelen wanneer je op zoek gaat naar een geschikte scooter voor jouw situatie. Wanneer je de keuze hebt, zal dat alleen maar nog beter uitpakken.

Het doen van de nodige aanpassingen
Gebruikmaken van elektrische driewielscooters is vaak voorbehouden aan mensen die mindervalide zijn. Door de scooter te gebruiken kunnen zij gewoon de dingen doen die ze willen doen. Het is dan vooral ook goed om te weten dat er allerlei mogelijkheden zijn om de scooter aan te passen aan wat nodig is. Van een andere plaats van rem of gas tot en met het veranderen van de stoel. Al deze zaken kunnen eraan bijdragen dat je gemakkelijker met de scooter erop uit gaat. Zo kan je dus ook veel meer dingen voor elkaar krijgen als mens.

Thuis afgeleverd krijgen
Wanneer je in de scooterzaak alles hebt uitgezocht en de driewielscooter die bij jou past hebt gevonden en samengesteld, kan direct worden gezorgd dat deze zo spoedig als mogelijk wordt gebouwd. De scooter is dan thuis afgeleverd te krijgen. Op die manier hoef je je zelf geen enkele zorg te maken over de scooter. Wanneer de bezorger langskomt stelt deze hem ook nog voor je in, waar nodig. Zo kan je er dus direct op wegrijden en kan je er optimaal plezier van hebben. Al dit soort zaken maken het allemaal nog wat aantrekkelijker om te doen.

Aanschaf op maat kiezen
Het is ook lekker gemakkelijk mogelijk om een aanschaf op maat te kiezen. Dat kan je doen door direct de elektrische driewielscooters af te rekenen en het gehele bedrag te betalen. Een andere optie is het leasen van de scooter. Dit kan voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Zo kan je dus het bedrag voor de kosten wat uitsmeren en hoef je niet direct een grote investering te doen. Wanneer je die mogelijkheden niet hebt, is het immers niet gemakkelijk. Zo kan je dan toch zorgen dat je mobiliteit verbetert en je alles kan doen.

Categorieën
Nieuws

Nelson Mandela Festival

Nelson Mandela Festival (samba) en Queen Election (streetfunk)

Het weekend van 16 en 17 juli was een weekend zoals weekend van samba in de zomer eruit moet zien: 3 optredens! Zondag hadden we 2 optredens, hoewel 1 voor samba en 1 voor streetfunk, maar dit terzijde.

De bewuste zondag begon voor de samba in de ochtend met de reis naar Rotterdam voor het eerste optreden voor Nelson Mandela festival. Ge-5-en zaten we opgepropt in de stationwagen van Judith tussen de veren. Soesje, het hondje van Charissa en tevens onze mascotte zorgde tijdens de reis voor het nodige vertier, jammer dat ze net in slaap viel toen we er waren…

Maar goed we werden een tent in geloosd waar ook een andere groep inzat. Zij gingen in deze tent die half in de zon stond nog even oefenen, terwijl wij tegen de kant gedrukt werden en al hinkelend op één sambaschoen met een omkleedruimte ter grootte van één stoeptegel ons in de groen-blauwe bikini’s probeerden te hijsen.

Vlak voor het optreden nog even snel bedacht dat we gingen dansen zoals we bij het salsafeest deden (stukje salsa, stukje Caribisch, stukje samba, stukje freestyle). Dit ging vrij goed. Daarna, al zwetend, terug naar de benauwde tent. Ene Willy was daar ook en blijkbaar gingen we nog een show geven in de pakjes die we met de parade aan zouden hebben, namelijk gouden-met-blauwe-rand-rokje, blauw haltertopje, gouden kraag en gouden hoofddeksel met blauwe boa eruit. De lange goudgele voile die we om onze handen zouden hebben en mooi achter ons aan zou wapperen bleek toch iets langer te zijn, namelijk zo lang dat we met onze handen een bamboestok met de voile eraan vast moesten vasthouden. Dat zou dus 1 grote struikelpartij kunnen worden. Gehandicapt door de grote hoeveelheid gele tule begaven we ons weer naar het podium, waar we visoenen voor ons zagen waar het 1 grote vechtpartij met het goudgeel kon worden. Maar dat bleek wel mee te vallen zolang je de bamboestokken horizontaal of boven je hoofd hield, waardoor de stof onder je voeten vandaan bleef en een glijpartij bespaard bleef. Dat lukte en onze armen hadden een goede workout gekregen door het gewicht van de bamboestokken (hoewel niet zwaar, toch zwaar genoeg!)! Toch mooi dat je dat gratis meekrijgt, toch?

Na het optreden moesten we ons haasten naar het volgende optreden, de Queen Election voor het zomercarnaval. Ditmaal met de streetfunkgroep. We hadden weer dezelfde pakjes aan, gelukkig zonder al die gele tule. Op weg naar het podium, konden we ons vergapen aan alle mooie koninginnen en de mooie wagens die ze achter zich slepen. En daar ontmoetten we onze queen, Lamya, stralend in een mooie jurk en een visagist aan haar ene zijde en de camera’s van The Box aan de andere zijde. Zij werd namelijk opgenomen voor het programma ‘Mocca’.

Onze presentatie van onze queen ging als volgt: Het begon met mysterieuze muziek en een groot wit scherm waar een schaduwspel achter te zien was van de queen (in werkelijkheid Lamya’s buikdansende vriendin Handan) die aan het baden was, Mireille en Almina hielpen daarmee met kruiken water. Voor het doek was Willy iets met vuur aan het doen in zijn mooie carnavalskostuum en schmink. Daarna reden ze het scherm vliegensvlug weg en kwam de tweede intro: Judith, Tanja, Mirelle en Nadia dansten het podium op. Na wat heupgezwiep en ge-body-roll op de tweede intro buikdansmuziek, draaiden we ons naar de zijkant van het podium. Toen werd de muziek (nog) vrolijker en kwam de queen (ditmaal wel Lamya) op, in carnavalsjurk met een groot Toetanchamon-masker achter zich. Ze zwaaide, danste en glimlachte naar de jury. Daarna reed ze haar masker weer naar achter en kwamen wij 6-en weer tevoorschijn. We begeleidden haar met allemaal stukjes dans uit de Afrikaanse dans en met sambastukjes, waarbij de queen in het middelpunt stond te swingen. Aan het eind deed ze een stukje met ons mee tot aan de eindpose waarbij zij in het stralende middenpunt stond, en wij ons omheen hadden gedrapeerd.

Ondanks dat we dit allemaal op laatste moment hadden geoefend, ging het eigenlijk heel goed! Daarna konden we, al zwetend in de hete hal, nog wat andere queen-in-carnavals-kostuum-presentaties bekijken. Op 1 of 2 groepen na stelde de rest eigenlijk niet zoveel voor, daar werd op cliché-carnavals nummers gedanst zonder enige choreografie en structuur. Bij eentje zakte de jurk de hele tijd af, dus daar zat je alleen maar te wachten tot het weer zover was dat ze dat ding weer ging ophijsen.

Na muziek van een brassband en een lang verhaal van de queen van vorig jaar kwam de uitslag. Onze carnavalsgroep Nubian Queen werden 1e voor beste carnavalsshow, 3e voor mooiste kostuum en Lamya werd queen numero 2! Dat was de extra trainingen wel waard, toch!

Toen konden we ons, al zwetend, weer proppen tussen alle headpieces, kralen en veertjes en al zwetend reden we weer richting Amsterdam. Een dag waarmee we zomaar een gratis sauna hadden meegepikt door al dat gezweet!